MI SMO JEDINSTVENI

Za sve što Vam je potrebno za unapređenje vašeg posla, biće nam drago da budemo deo vašeg uspeha.

Agrobrand Services

KAKO RADIMO?

Agenciju AgroBrand čine iskusni specijalisti, zaljubljenici u poljoprivredu i marketing. Mi smo tim koji se uvek raduje novim izazovnim poslovima koji će dovesti do pobošljanja poslovanja naših klijenata i nas učiniti ponosnim da budemo deo toga.

Agrobrand - how we work

MI RADIMO IZ ZADOVOLJSTVA

Svi članovi tima su već dokazani stručnjaci u svojim poljima ekspertize i sada rade vođeni strašću prema poljoprivredi i marketingu sa ciljem da stvore dodatu vrednost poslovanju klijenata.

POSLOVNA FILOZOFIJA
Profesionalni pristup potrebama svakog klijenta na način kako bi smo i mi voleli da se pristupi nama da je situacija obrnuta. Želja nam je da prenosimo svoje znanje i iskustvo u cilju stvaranja dugoročne uspešne saradnje sa našim klijentima.
Misija
Unaprediti poslovanje svojih klijenata sa našim uslugama
Vizija
Želimo da postanemo vodeća agencija na Balkanu sa svojim specijalizovanim uslugama koje se imati vidan učinak na poslovanje naših klijenata.

Najnovije vesti

15. јун 2018.

U poseti Fruitnet Media International

Tokom organizovane posete Londonu, bili smo gosti najveće medijske kuće u oblasti industrije voća i povrća Fruitnet Media International, gde smo imali priliku da se upoznamo sa njihovim publikacijama, informacijama o tržištu voća i povrća u Velikoj Britaniji, kao i da u njihovoj organizaciji posetimo najveći britanski maloprodajni lanac Sainsbury. Fruitnet će po treći put […]

Opširnije
11. јун 2018.

Srpski proizvođači jabuka na sajmu u Londonu

Od 6-8 juna, 8 izlagača iz Srbije, pretežno proizvođači jabuka, učestvovali su na London Produce Show and Conference, internacionalnom sajmu za sveže voće i povrće pod zajedničkim imenom “Serbia Does Fruit”. Tržište Velike Britanije je prepoznato kao jedno od perspektivnijih tržišta za srpske izvoznike voća.  Učešće srpskih proizvođača podržao je USAID u saradnji sa Agrobrand-om, […]

Opširnije