Usluge

ŠIROK SPEKTAR MOGUĆNOSTI ZA SARADNJU

Specifično znanje i iskustvo koje poseduje naš tim, omogućava da AgroBrand može ponuditi širok spektar usluga koje mogu biti primenjene u vašem poslovanju i doneti vašoj kompaniji dodatu vrednost. Mi možemo da prepoznamo i razumemo trenutnu poziciju vaše kompanije ili proizvoda, i da vam na osnovu toga predložimo neke promene u korporativnom izgledu vaše kompanije i marketing strategiji koje će vam dati prednost u odnosu na konkurenciju u grani u kojoj poslujete uz neznatno ulaganje. Pored znanja i iskustva, spremnosti da pomognemo, naša prednost je i naša organizacija poslovanja, koja nas čini vrlo konkurentnim partnerom.Usluge

Marketing

Kreiranje marketing strategije i godišnjih mrkeitng planova
Predlaganje i vođenje svih vrsta promotivnih aktivnosti
Organizovanje konferencija i kompanijskih događaja
Pravljenje tv reklama za proizvode i snimanje korporativnih filmova
Kreiranje svih vrsta promotivnih materijala (reklama za novine, lifleta, kataloga …)
Pravljenje power point prezentacija

Opširnije

Dizajn

Nudimo vam sve vrste savremenog dizajna za vaš korporativni imidž, kompanijski web sajt, dizajn logotipa, dizajn ambalaže vaših proizvoda, dizajn kataloga, lifleta ili brošura, dizajn štandova za nastup na sajmovima.

Opširnije

Projekti

Nudimo vam kreiranje i vođenje projekata, posebno u oblasti voća i povrća.

Pisanje biznis planova za konkurisanje u cilju dobijanja sredstava iz IPARD-a iz oblasti voćarstva, kao i za kupovinu nove mehanizacije.

Opširnije

Konsultantske usluge

Naš tim je sposoban da pruži širok spektar konsultacija vezanih za razvoj poslovanja, proizvodnju, trgovanje, izvoz . Pored konsultantskih usluga, naš tim ima mnog iskustva u edukacijama u agro sektoru iz različitih oblasti kao što su savremene tehnologije proizvodnje, standardi kvaliteta za voće i povrće potrebni za domaće tržište i izvoz, značaj proizvodnje zdravstveno bezbednih poljoprivrednih proizvoda.

Opširnije

Brending

Brending je jedan od najznačajnijih aspekata svakog posla, bez obzira koliko je kompanija velika ili mala. Vaš brend predstavlja obećanje vašim potrošačima, govori im da li ste pouzdani, da li ste iskusni, da li vaš proizvod nosi dodatu vrednost vašim potrošačima.

Vaš logo, vaš web sajt, vaši promotivni materijali zajedno treba da komuniciraju vaš brend. Unapred se radujemo da vam pomognemo u kreiranju vaše brend strategije.

Opširnije

Web razvoj

Naš tim nudi sve usluge u kreiranju web sajt od najjednostavnijih statičnih stranica do kompleksnih internet aplikacija za vaš sajt ili društvene mreže. Preporučujemo izradu sajtova na CMS platformi koja kasnije omogućava klijentima da sami prave promene na svom sajtu bez nekog velikog tehničkog znanja. Uz razvoj sajtova radimo i savremen tzv responsive dizajn.

Opširnije