Kako je nastao Agrobrand

Kako je nastao Agrobrand

Ideja o osnivanju agencije koja će biti potpuno različita od postojećih agencija datira odavno. Glavna misao kojom se vodimo je da ko želi da se bavi marketingom u poljoprivredi ili da radi na projektima, kao i da bude konsultant, treba imati tim koji ima obrazovanje vezano za poljoprivredu i iskustvo na tom polju. Samo na taj način može biti u mogućnosti da pomogne poljoprivrednim kompanijama da unaprede svoje poslovanje i ostvare veći profit.

Agenciju AgroBrand je otvorila Julka Toskić, diplomirani inženjer zaštite bilja i sertifikovani marketing menadžer 1. septembra 2017. godine. Radeći preko 15 godina u jednom od najvećih agro sistema u Srbiji, stekla je retko široko iskustvo u različitim oblastima poljoprivrede. Stečeno znanje i iskustvo implementirala je u AgroBrand. Okupila je poljoprivredne stručnjake, stručnjake za marketing, dizajn, web stručnjake u jedinstven tim koji može da odgovori svim potrebama poljoprivrednih kompanija i proizvođača.

AgroBrand je izabran za ime agencije, zato što verujemo da je sve brending. Bez brendinga, potrošači i kupci neće prepoznati vrednost vašeg proizvoda niti prednosti usluga koje pružate. Cilj agencije AgroBrand je da učini maksimalan napor da bi pomogla klijentima da budu prepoznatljivi na tržištu i da se razlikuju od drugih.